Aktualno

Kolektiv Geoplana vam želi srečno in veselo 2020!

17 December 2019 | Geoplan d.o.o.

Katalog tipske hiše L

6 Februar 2019 | Geoplan d.o.o.

Sanjate o lastni hiši? Imate radi kakovostno arhitekturo? V našem arhitekturnem biroju smo pripravili dve različici tipske hiše L. Prelistajte naš katalog in se prepričajte! Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko elektronske pošte ali telefona 040 692 142 (PA Helena Kovač)

Prelistajte katalog TIPSKE HIŠE L.


Želimo Vam veliko sreče in kreativnosti v letu 2019!

31 December 2018 | Geoplan d.o.o.

Nova spletna platforma e-Legalizacije.si

20 September 2018 | Geoplan d.o.o.

Nov gradbeni zakon od 1.6.2018 prinaša več načinov legalizacije nelegalno in neskladno zgrajenih objektov. Mnogi lastniki nepremičnin lahko šele sedaj z legalizacijo pridejo do uporabnega dovoljenja. To je poslej za vsako uporabo objekta obvezno, tudi za bivanje v enostanovanjski hiši. Z odločbo o legalizaciji lastniki nepremičnine samodejno pridobijo uporabno dovoljenje. Zato smo se v podjetju Geoplan d.o.o. odločili vzpostaviti spletno platformo e-legalizacije. Postopek e-legalizacije izvajamo preko spleta po najenostavnejšem in najcenejšem možnem postopku. Naročnik ima preko spleta dostop do aplikacije e-legalizacije. Tako lahko ves čas sledi faznim postopkom svoje legalizacije. Če naročnik nima dostopa do svetovnega spleta, lahko poteka obveščanje preko SMS sporočil ali pa se dogovorimo za drugačno komunikacijo. Se že veselimo sodelovanja z vami!

Platformo obiščite na spletni strani www.e-legalizacije.si.


Želimo Vam uspešno in predvsem kreativno 2018!

23 December 2017 | Geoplan d.o.o.

3. Dnevni gradbene zakonodaje

17 November 2017 | Geoplan d.o.o.

Pretekli teden je vodja biroja arhitektka Helena Kovač predavala na 3. Dnevih gradbenega prava, ki so se odvijali med 15. in 16. novembrom v Laškem. Predavala je o novi gradbeni zakonodaji, ki bo prešla v veljavo junija prihodnje leto.

Fotoutrinke z dogodka si lahko ogledate v galeriji.


Druga nagrada na študentskem natečaju AIV Frei Otto Wettbewerb

22 Marec 2017 | Geoplan d.o.o.

V marcu 2017 je član naše ekipe Peter Kovač, skupaj s kolegom Tianshuo Zhangom, prejel drugo nagrado na študentskem natečaju Društva arhitektov in inženirjev Stuttgart (AIV Stuttgart).

Druga nagrada na natečaju Frei Otto Förderpreis Ideenwettbewerb für Studierende 2016 "Flexible Space"
Letošnji natečaj je bil posvečen pred kratkim preminulem velikem nemškem arhitektu in inženirju Frei Ottu. Namen natečaja je bilo iskanje novih, inovativnih, celo revulocionarnih arhitekturnih rešitev na področju lahke gradnje. Petru v imenu celotnega kolektiva iskreno čestitamo!


Povabilo za sodelovanje

1 Januar 2017 | Geoplan d.o.o.

V naš arhitekturni biro vabimo nove sodelavce za delovno mesto:

Strokovni sodelavec pri pripravi projektne dokumentacije
Zaželjena znanja:
- projektiranje s programsko opremo ArchiCad
- urejevalniki besedil in delo s preglednicami
- znanje angleškega ali nemškega jezika

Če ste komunikativni, natančni, vestni in pripravljeni na nova znanja, nam pošljite prošnjo z življenjepisom na info@geoplan.si in povabili vas bomo na razgovor.


Postavitev nove spletne strani

31 December 2016 | Peter Kovač

Po skoraj devetih letih smo končno osvežili našo spletno stran. Spletna stran je zasnovana sodobno s tako imenovanim 'responsive design-om', ki omogoča nemoten ogled vsebin tudi na mobilnih napravah. Od sedaj naprej lahko najdete na spletni strani vse pomembnejše realizacije našega biroja. Poleg tega se bomo pod rubriko aktualno trudili ažurno objavljati aktualne komentarje in novice o gradbeni politiki pri nas. Naj poudarimo, da je osvežitev spletne strani plod lastnega znanja znotraj podjetja. Želimo Vam uspešno brskanje ter pozitivno uporabniško izkušnjo.


Uspešno in kreativno 2017!

25 December 2016 | Geoplan d.o.o.